sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Apartment presentation part. 5 Bedroom and Home office

Tervetuloa viimeisen kotini huoneen esittelyyn! Toinen kotini paras paikka on tietenkin makuuhuone. Olen yhdistänyt työ- ja maakuhuoneen, koska työpöytä ei mahtunut olohuoneeseen. Pidän erittäin paljon tästä ratkaisusta, koska voin jättää ompelutarvikkeet vaikka kahdeksi päiväksi levälleen makuuhuoneeseen eikä se häiritse vierailijoita. Huoneessa ei ole ollenkaan ovea, mutta en ole sitä koskaan kaivannutkaan. Voisin veikata, että se olisi koko ajan tiellä ja haittana. Nyt olkaa hyvä ja astukaa sisään kuvien kautta!


Kuvassa oikealla on minun ihana vaatekaapisto, joka on hulppeat 2,80 metriä leveä ja 2,55 metriä korkea. Tämä onkin ainoa kiinteä kaapisto asunnossa keittiön ja wc:n kaapistojen lisäksi. Vaatekaapin toisen oven takana säilytän toimistotarvikkeet sekä siivoustarvikkeet, toisella puolella ovat vaatteni. Minulla on tämän lisäksi ullakolla kylmä häkkivarasto, mutta siellä haisee pahalle, joten en ole vienyt sinne juuri mitään. Onko kenelläkään kokemusta tyhjiöpussien käytöstä kylmissä varastoissa?

Sänkyni on vain 120cm leveä, päiväpeitto ja koristetyynyt ovat hankittu käytettynä. Kattovalaisin on Ikeasta, mutta sitä ei ainakaan tällä hetkellä löydy heidän valikoimastaan. Lukuvalo on myös hankittu käytettynä. Verkot ovat Ikean Vivanit, joita on kaksi kappaletta vierekkäin. Karvalanka matot vaatekaapin edessä, ovat muistaakseni Askosta hankitut. Tekstiileitä en yleensä vaihda, mutta tyynynpäällisiä on kiva vaihdella välillä. Haluaisinkin vaihtaa jotkin eläinaiheiset tyynynpäälliset talveksi. Makuuhuoneeseen olisi tarkoitus tuoda väriä, jollakin taululla. Haaveilen kankaan maalaamisesta ja sen pingottamisesta tauluksi. Täällä asunnossa sitä ei voi tehdä, joten täytyisi jostakin löytää tilat siihen tai kotopuolessa voisin joululomalla yrittää kehitellä jotakin.

Työpöytä löytyi myös käytettynä. Se on Ikean mallistosta, mutta pöytälevyä ei enää myydä tuon mallisena. Samoin työtuoli löytyi kierrätysmyymälästä ja se sopii ihanasti vanhan lipaston kaveriksi.Tuo vanha lipasto on mummoni vanha ja olen ajatellut uusia siihen vetimet. Muistitaulussa on säkkikankaasta tehty pinta, sen vierreen on tulossa myös jonkunlainen taulukollaasi. Peltiset kynäkotelot ovat vanhat hernekeittopurkit. Nuo puiset ihmishahmot maalasin itse hopeisiksi. Työvalasin on vielä kotona, ehkä se kulkeutuu joku kerta tänne asti. Pöydän oikeassa reunassa on siskolta saamani CTRL-näppäin valaisin. Se on kiva koriste, mutta ei toimi itsessään työvalona.

Vaihdoin tänään järjestystä makuuhuoneessa, koska halusin sängyn ikkunan alta pois talven ajaksi. Pidän kuitenkin enemmän tuosta järjestyksestä minkä kuvasin. Ehkä saatte lisää kuvia uudesta talven ajan järjestyksestä jossain vaiheessa! Jäitkö sinä kaipaamaan värejä vai iskeekö täysin valkoinen sisustus myös sinuunkin?

2 kommenttia:

  1. Moi! Mistä mahdoit löytää ton ikean työtason käytettynä? Entä oliko siinä mallin/tuon tuotesarjan nimeä? Yritän etsiä tismalleen tuota jostain itsellekkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, ihan facebook kirpputorilta bongasin, oli yhdellä tutulla myynnissä! Jalat ovat FINNVARD pukkijalat ja pöytälevy on VIKA GRUVAN, jalkoja saa tällä hetkellä ikeasta pyökin ja valkoisen sävyisenä, mutta tuota pöytälevyä ei ole ollut moneen vuoteen myynnissä :/ mutta onnea etsintään, voin kyllä suositella tätä pöytää! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä todella!