keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Apartment presentation part.3 Dining and Livingroom

Nyt päästäänkin itse asuntoon sisälle. Kaksiossani olen yhdistänyt olohuoneen ja ruokahuoneen yhteiseksi tilaksi, koska keittiöni on vain pieni komero johon ei mahdu ruokapöytää. Ruokaryhmä antaa lisää istumapaikkoja olohuoneeseen tarpeen mukaan. Niin ja sohvani on levitettävä, jolloin olohuone muuttuu vierashuoneeksi.

Kolme ensimmäistä kuvasin keinovalaistuksessa


Klaffipöytä muuttuu neljän hengen pöydäksi tarvittaessa ja se on hankittu käytettynä. Lisätuolit (Ikea Marius) ovat minulla kukkaruukkujen (Ikea Kardemumma) alla hyötykäytössä. Maalasin pöydän jalat valkoisiksi, koska ne olivat ennen siniset. Tammen värinen pöytälevy luo tilaan lämpimän fiiliksen. Itse ruokapöydän tuolit ovat Ilmari Tapiovaaran Aslak tuolit. Ne olen saanut mummoltani lahjaksi.

Tästä Ikean Expedit/Kallax hyllyjärjestelmästä tahtoisin päästä eroon. Tahtoisin mielummin nuo tavarat piiloon lipastoon. Ikean Malm lipasto olisi edullinen vaihtoehto, mutta pärjään tuonkin kanssa joten se saa luvan jäädä. Toisaalta se antaa vähän eloa ja persoonaa asuntoon, joka on muuten niin valkoinen. Ajattelin tehdä tähän seinälle, hyllyjen yläpuolelle taulukollaasin. Kehykset on jo hankittu, mutta kuvat ja järjestys on vielä työnalla.

Kahvipöydän virkaa olohuoneessa toimittaa Hay Tray tarjotinpöytä, joka on kooltaan sarjan keskikokoinen malli 40x40cm. Sain tämän lahjaksi siskoltani uuteen asuntooni. Matto on varmaankin jokaiselle tuttu Ikean Stockholm.


Kaksi viimeistä luonnonvalossa kuvattuna

Tältä näyttää olohuoneen löhöilyalue. Sohva on siskoni vanha ja se on hankittu Askosta. Verhon ompelu on vielä kesken, mutta siihen on tulossa samanlainen kappaverho kuin keittiössä. Verhotangot hankittiin Ikeasta ja ne ovat Kvartal sarjaa. Jos teidän silmiin pistää tuo kummallinen lista tuolla katonrajassa, niin siinä oli ennen sellainen verholauta. Niiden poistosta jäi seinään ruma lauta, joka piti peittää jotenkin siististi ja tuo oli järkevin ratkaisu. Jälkeenpäin olen miettinyt, että olisiko ne verholaudat pitänyt jättää vaiko ei?

Seuraavassa tekstissä esittelen teille minun pienen pienen keittiön, joka tuolta jo pilkistää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä todella!