maanantai 16. marraskuuta 2015

Apartment presentation part.2 Bathroom

Hei ja tervetuloa jatkamaan asuntoni esittelyn toista osaa. Koska eteisestä pääsee suoraan kylpyhuoneeseen, ajattelin nyt kertoa siitä teille. Minulle kylpyhuoneeni ei ole pelkästään wc vaan se toimii kodinhoitohuoneena, suihkuna ja päivättäiset hiusten ja kasvojen laitto tapahtuu myös täällä. Pinta-alaltaan äärimmäisen kompakti ellen sanoisi, jopa luksus kylpyhuone on vain n.2 neliömetrin kokoinen.

Seinälaatta on upea himmeän valkoinen 25x75cm kokoinen laatta. Lattialaatta on perinteinen 10x10 vaaleanharmaa mattapintainen laatta. Toiveina minulla olikin saada valkoiset seinälaatat ja harmaa lattialaatta. Kun ensimmäisen kerran näin seinälaatat, olivat ne todella hulppean näköiset. Kylpyhuone näyttää todella suurelta ison laatan ansiosta. Vaalea lattiakin antaa enemmän tilantuntua, kuin tumma.

Plussaa tilaan tuo oma pesukone sekä rättipatteri, joka on vesikiertoinen. Lattialämmitystä tilaan ei tarvinnut asentaa, koska lämminvesiputket menee lattian alla niin pinnassa, että se lämmittää lattian ilmaiseksi. Säilytystilaakin on riittävästi peili- ja allaskaapissa, vaikka yläkaappi on vain 14cm syvä ja alakaappi 30cm. Alakaappiin sain mahtumaan wc-siivousaineet, sekä pyykinpesuaineet. Yläkaapissa säilytän päivittäiset kosmetiikkatuotteet.

Lasinen suihkuseinä näyttää hieman erikoiselle, mutta se on äärimmäisen kätevä, verrattuna siihen, että tuo suihkuverho kiertäisi koko suihkun. Lasin ansiosta säästyn koko kylpyhuoneen kastelemiselta ja kuivaamiselta. Itselleni tulee hotellimainen fiilis suihkulasin vuoksi, ei tarvitse taistella suihkuverhon kanssa. Niin siis tilassahan on suihkuverho, mutta ei sitä oikeastaan edes tarvitse. Nätisti se tuohon wc-istuimen ja altaan väliin asettuu, enkä viitsinyt sitä kaappiin laittaa. Se on minulla siellä somisteena. Shampoo teline ei ole kovin nätti, mutta se oli mielestäni parhain vaihtoehto suurelle määrälle saippuoita ja shampoita. Onko tila hyödennetty hyvin vai pistääkö silmään, että se olisi jo liian monikäyttöinen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä todella!