sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Stockholm

Otsikkokin sen jo kertoi, Tukholmaan on nyt ostettu matka ja helmikuussa olisi tarkoitus sinne lähteä. Kyseessä on luokkakavereiden kanssa yhdessä järjestetty opintomatka Tukholman Design Weekeille. Ajattelin nyt hieman kertoa mitä me tehdään siellä. Matka koostuu siis kahdesta päivästä laivalla ja kahdesta Tukholmassa.


Ensimmäinen matkani laivalla lapsuuteni jälkeen. Oli vuosi 2012.

Tänne messuille me ollaan suuntaamassa. Stockholm Furniture and Light Fair on scandinaaviseen designiin keskittyvät pohjoismaiden suurimmat messut. Tapahtuma on suunnattu ammattilaisille ja se on vain yhden päivän avoinna muulle yleisölle. Alempana kuvia vuoden 2012 messuilta.
Messukeskus eli Stockholmsmässan on maailman laajuisesti tunnettu kohtaamispaikka. Tilassa on oma hotelli, 76 konferenssitilaa sekä 11 kiinteää ravintolaa. Kokonais pinta-alaltaan se on 112 00 neliömetriä. Messutilat ovat kooltaan 70 000 neliömetriä, joissa on viisi erikokoista hallia. En ole täysin varma siitä ovatko nämäkin messut sijoitettu tuohon 70 000 neliöön. Vuoden 2014 messuilla olen myös ollut ja alla siitä kuvia.En oikein tiedä mitä kertoisin kuvien lisäksi joten kysykää vapaasti kommentoimalla niin vastailen mielelläni!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä todella!