lauantai 6. helmikuuta 2016

550

Uusien farkkujen osto nykypäivänä on ihan lapsellisen helppoa. Housuissa on niin paljon strets'iä että ne istuvat melkein minkälaiselle takapuolelle tahansa. Itse ostan uudet mustat housut lähes aina H&M:ltä.
 
Viime vuosina olen haaveillut kaikkien farkkujen kuninkaista - leviksistä. Kuume on vain noussut nousemistaan kun mom-jeanssit tulivat tarjolle halpavaateketjuihin. Täydellisiä farkkuja en niistäkään itselleni löytänyt. Mutta nyt ne tulivat minua vastaan, siellä ne roikkuivat nätisti hengarissa. Takapuolella komeili teksti Levi Strauss, malli 550 oli minulle outo, mutta koko L rohkaisi viemään ne sovituskoppiin. Ja siinä ne olivat, luodut minun leveälle lantiolle. Hintakin oli vain vaivaiset 4 euroa. Toivottavasti meidän liitto kestää pesut ja reissut, ettekä hajoa matkalle.

 
Levis 550 are men's jeans model.  In 1985, Levis introduced the 550™ jean. It had the same quality and craftsmanship as the original 501 style, but with more room in the seat and thigh. Today, it's the comfortable classic for guys who want a relaxed look.

I'm in love!
Hot or not?
 


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä todella!