keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Hotel life in Stockholm

Hotelliksi meille oli valittu opintomatkalle Södermalmilla sijaitseva Scandic Sjöfartshotellet. Se sijaitsee hyvien yhteyksien päässä ja lähin metroasema oli nimeltään Slussen, joka oli ihan kävelymatkan päässä. Hotellissa oli myös ilmainen netti, jota hyödynsimme todella paljon. Itse huoneesta minulla ei ole kuvaa, mutta sekin oli erittäin viihtyisä ja suhteellisen siisti näin vanhaksi hotelliksi.Kylpyhuone oli iso ja eteisessä oli riittävästi tilaa kahden henkilön tavaroille. Henkilökunta oli erittäin ammattitaitoinen ja kävimmekin aina heiltä varmistamassa mistä asemalta ja millä julkisenliikenteen välineillä meidän kannattaa liikkua paikasta A paikkaan B. 

Saavuttiin hotellille ennen puoltapäivää ja saimme jättää matkatavaramme sinne säilytykseen, koska huoneemme eivät olleet vielä vapautuneet. Näin pääsimme helposti jatkamaan matkaamme messuille.


Tummat tekstiilit huokuttelivat istumaan, koska ei tarvinnut pelätä niiden likaantumista eväitä syödessä ja katsokaa nyt tuota löhösohvaa!
 


Hotellin aula, baari ja ravintola olivat ihanat ja viihtyisät. Materiaaleja oli yhdistelty hyvän maun rajoissa ja se teki tiloista mielenkiintoiset. Hotellissa oli hyödynnetty hieman meriteemaa.
 


Aamupala oli runsas, mutta kahvi oli Löfbergsiä joka ei ole minun lempparia, haha! Nytkin vesikielellä katselen tätä kuvaa, mmm.

Ja anteeksi, että nämä tekstit tulee tällä tavalla hieman myöhässä... Mutta ajatus on tärkein eikö? ;)

 

2 kommenttia:

  1. Just kiva tällee vähän jälkikäteen fiilistellä näitä kuvia! Hotelli valinta oli kyllä aika bueno ;)

    VastaaPoista
  2. Ihana Sanni ku sulta tulee aina kaikista kivoimmat kommentit ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä todella!