sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Meemin päivä

Tämä taitaakin olla ensimmäinen teksti koirastani Meemistä. Meemillä on kolme kotia ja monia monia ihmisiä, jotka auttavat minua silloin, kun minun  aikani ei riitä huolehtimaan koirastani. Ruotsin reissun aikana Meemi oli hoidossa hänen lempi paikassaan. En sen enempää halua kertoa tästä paikasta ja Meemin ihmisistä, mutta kutsutaan heitä selkeyden vuoksi vara äidiksi ja isäksi. Vara vanhemmille Meemi on kuin oma koira. Koiran hoidon perus asiat on luettu huolella netistä ja kasvatusta on opeteltu jo kohta 5 vuotta. Saan olla todella kiitollinen tämän kaltaisesta hoitopaikasta.

Monia teistä saattaa kiinnostaa Meemin erikoinen nimi sekä ulkonäkö. Silloin kun tiesin saavani koiran mietimme yhdessä luokkakavereideni kanssa sopivaa nimeä. Mimosa oli ykkösenä itselläni, mutta siitä luovuttiin, koska eihän nyt "lapsen" nimi voinut olla Mimosa Mämmikoura, kuten siinä lastenohjelmassa. Meimi oli toisena, mutta se oli ollut jonkun nuoren tytön nimi joka oli kuollut ja se ei sitten karman vuoksi ollut sopiva. Lopulta siitä tulikin vain Meemi, internet meemi heh. Monet naurut ollaan tuostakin nimestä saatu, mutta rakas se on silti nimeen katsomatta.


Rodultaan se on sekarotuinen. Länsiylänmaanterrieri-coton de tulear-kääpiösnautseri-kääpiövillakoira sekoitus. Meemi on ollut erittäin terve ja aktiivinen koira. Luonteeltaan se on erittäin ihmisläheinen, mutta ei välitä lapsista.


Huppari - diivadog.fi

Nyt Meemi on ollut elämässäni jo 5 ihanaa vuotta! Hyvää syntymäpäivää rakas karvapallero.


3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä todella!