maanantai 11. huhtikuuta 2016

KUOPIO

Kevät ja aurinko, vihdoin! Kuopion tori herää henkiin pikkuhiljaa ja viikonloppuisin vilinää riittää. Lähdettiin katsomaan, joko torin jäätelökioskien pehmiskoneet olisi auki, mutta sieltä saikin vain normaaleja pallojätskejä. Käytiin mäkkärissä syömässä McFlurryt, kesän ekat jäätelöt! Joko te ootte käyneet hakemassa ne kesän ekat jäätelöt?


Olin salaa haaveillut kivoista asukuvista kaupungintalon edustalla ja sain Jossun kuvaamaan minua. Oli aika koomista, kun ihmiset eivät oikein tienneet mistä kohtaa väistää kuvaajaa ja mallia, haha.  Sekä paikallinen bussilinja kulkee juurikin tuosta kaupungintalon edestä ja vähän väliä saimme odotella, ettei taustalla olisi niin paljoa ylimääräistä toimintaa. Taas jatkui kuvien otto kunnes lauma turisteja pyyhältää jostakin kaupungintalon portaille. Julkisella paikalla kuvaaminen on hauskaa, silloin kun itse on ajatellut ettei sinne taustalle nyt kovin paljoa mitään ylimäärästä jää, mutta toisin kävi. Pieni odottelu, kameran asetusten säätö ja taas jatkui. Näihin kuviin jäi sattumalta samat henkilöt vaikka koko ajan siinä liikkui porukkaa.

kengät - converse     housut - levis550 2ndhand     huivi - pieces     t-paita - h&m 2ndhand     takki - h&m 2ndhand    aurinkolasit - h&m


Alla vielä kaksi kuvaa siitä todellisesta tilanteesta, haha!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä todella!