maanantai 9. toukokuuta 2016

HATTUPÄINEN LIKKA

Ihanaa kesä tuli tännekin! Vapusta asti on ollut yli 15 asteisia päiviä, tykkään! Koulu hommatkin ovat ihan loppusuoralla ja enää ei oikeastaan ole kuin viikko koulua. Sitten alkaisi kahden viikon loma ennen kesätöiden alkua. Kesän mää vietän koti kotona, koska sain sieltä töitä. Onhan se muutenkin mukavempi asua lähellä perhettä sekä ystäviä. Miten muilla opiskelijoilla, jäättekö opiskelupaikkakunnalle vai ette? 

Käytiin jälleen Jossun kanssa ottamassa kivoja kuvia uudesta takista ja kengistä. Tällä hetkellä pukeutumisessa kiehtoo kaikki satiiniset ja silkkiset vaatekappaleet. Etsinnässä on edelleen se täydellinen silkki mekko kesäksi. Tuleeko muilla vaatepakkomielteitä? Siis kun näette jossakin kuvassa, kadulla ihan missä vain jonkin kivan vaateyhdistelmän ja palatte halusta päästä kokeilemaan sellaista itsekin? Mulla tulee näitä aika usein ja siksi tuo mun vaatekaappi pursuaa aina yli.


Hat - H&M     Trench coat - VILA (2ndhand)     Jacket - BikBok (2ndhand)     Silk top - H&M     Pants - GinaTricot     Shoes - Bianco (2ndhand)     Handbag - Michael Kors

Viime päivät on menneet koulutöitä tehdessä. Viime viikolla mulla oli viiden päivän "vapaa", jolloin ehdin tehdä kaikkea kivaa. Hankin siskolleni sekä äidilleni äitienpäivä lahjat ja lähetin ne heille. Poikaystäväni tuli käymään täällä ja sain viettää laatuaikaa hänen kanssaan. Meemille leikkasin kesäturkin sekä laitoin sille punkkipannankin kaiken varalta. Hoideltiin muutenkin kaikki pakolliset asiat alta pois. Nyt on saaneet aivotkin vähän levätä kouluhommista ja jaksan puristaa viimeiset kouluhommat kasaan. Mukavaa viikkoa teille! Muistakaa välillä laittaa aivot narikkaan ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä todella!