keskiviikko 11. toukokuuta 2016

SANDY KELT KALAJOKI

Ravintolat ovat kuuluneet mun elämääni aina, mutta kenempä elämään ei? Kävin ystäväni kanssa kevät talvella hänen kotipaikkakunnalla Kalajoella syömässä. Tällöin minulle tarjoutui ystäväni kautta ihana mahdollisuus ottaa koira mukaan ravintolaan! Niin anteeksi mitä? Saanko oottaa tämän pienen karvaisen olennon istumaan kanssamme pöytään? Normaalisti en itse haluaisi koiria ravintolaan. Kahviloissa voisin kuvitella pitäväni pientä koiraa mukanani. Joten mentiin todellakin oman mukavuusalueeni ulkopuolella. Olin saanut ystäväni kautta ravintolan omistajalta luvan ruokailla koirani kanssa tässä ihanassa Irkku pubissa. Ruokailu sujui erittäin hyvin. Kävimme syömässä ystäväni kanssa lounas aikaan, jolloin ruokailijoina oli lähinnä työmiehiä ja satunnaisia perheitä. Kaikki sujui hyvin, kiitos hyvä luonteisen koirani, haha.

Palvelu oli erinomaista ja ruoka vieläkin parempaa. Tilasin viikon burgerin, jolle jäi hintaa vain 14€. Annokseen kuuluu lisäksi maukkaat itsetehdyt lohkoperunat. Ystäväni puolestaan tilasi lasagnea, joka kuului sen viikon lounaslistaan, lista vaihtelee viikoittain. Mahat saatiin täyteen ja mieli virkäeksi. Paikan miljöö on upea ja huoneistojen sisustuksen on suunnitellut Minna Haavisto, Nivalan Laatukaluste Oy. Sisustus on kuitenkin täysin irlantilaista alkuperää kalustusta myöten ravintolan puolella. Lisäksi Irish Housessa on mahdollista yöpyä. Lisätietoja voitte käydä katsomassa heidän nettisivuiltaan.Ja Meemikin viihtyi "kummitädin" sylissä!


2 kommenttia:

  1. Ei millään pahalla, mut onko sulla ihan todettu lukihäiriö vai miten sun kirjoittama teksti voi olla noin räikeitä virheitä täynnä? :/ Tosi ikävä lukea tällasta.

    VastaaPoista
  2. Voisitko antaa esimerkin millaisia virheitä tekstissä havaitsit? Ja blogiani ei tarvitse lukea jos sinua häiritsee kirjoitusvirheet.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä todella!