maanantai 22. elokuuta 2016

READY, SET, DRESS!
Kouluun, kotiin, lenkille, Helsinkiin. Nämä neljä asiaa ovat pyörineet päässäni, kun olen shoppaillut uusia asioita vaatekaappiini. Helsinkiin on tarkoitus lentää torstaina, sillä viikonloppuna pääsen viettämään serkkuni häitä sinne! Upea loppuviikko siis tiedossa ja varmuudella ainakin kengät, korut ja mekko sekä hamekokonaisuus pakataan mukaan.

- Nike Windstopper on uusin hankintani, joka tuli vastaan kirpputorilla vain vaivaiseen 6€ hintaan!

- Nike Kaishit hankin entisten Kaishieni tilalle, citylenkkarit on vaan parhaat kengät.

- Törmäsin sattumalta Herschel brändiin ja heidän vetoketjuttomiin (edellisen repun vetoketju hajosi) reppuihin ja rakastuin, nykyään en osaa kulkea ilman reppua koulussa, miten muut reppu vai laukku?

- Ihanat lähes käyttämättömät Vagabondin loaferit löysin kirpputorilta 5€:llä! Tätä mallia olen katsellut pitkään yhden ystäväni jaloissa ja nyt minullakin on sellaiset.

- Kultaiset korut ovat kuuluneet asusteisiini jo pitkään, tänä kesänä kaikki sirot ja pienet korut ovat olleet niitä kauneimpia. Nämä korut hankin H&M:n alesta 6€:lla.

- H&M:n alennusmyynneistä bongasin slip dressin 7€ hintaan, olen ollut hieman kahden vaiheilla tuleekohan tälle käyttöä vai ei. Viime viikonloppuna se pääsi kuitenkin jo käyttöön.

- Harmaa toppi on Bikbokista ja midihame Cubukselta molemmat alesta n. 5€ hintalapulla varustettuina, nämä ovat päässeet sekä arkena että juhlana päälleni.


- NY lippis näkyy nykyään iästä huolimatta joka toisen päässä. Oman lippiksen hankin välttääkseni auringonpistokset!


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä todella!