maanantai 31. lokakuuta 2016

CILLA'S SIISTI JA TISKIKaupoissa näkee mitä ihanampia siivoustuotteita, mutta itselläni on aina ollut keittiössä se perus Fairy. Kuopiossa oli pop up tapahtuma, jossa oli myös sisustuksen osasto. Sen järjestäjänä toimi Savo Living. Siellä oli muun muassa Hakola Oy:n, 1kertaa2:sen, Teemu Järven ja monien muiden suunnittelijoiden tuotteita myynnissä. Jos en olisi opiskelija, kaupasta olisi lähtenyt mukaani muutakin kuin vain siivousaineet. Sen verran upeita tuotteita olivat sinne saaneet myyntiin! 

Cillas's tuoteperhe oli minulle ihan uusi tuttavuus. Olinkin kaivannut keittiööni Fairyn tilalle kauniita ja hyviä siivousaineita. Itselläni huomio kiinnittyi pullon kyljessä lukeneeseen tekstiin: valmistetaan tuulivoimalla, sisältää biohajoavia raaka-aineita ja ne eivät sisällä synteettisiä väri- tai tuoksuaineita. Sekä pullon kyljessä komeili avainlippu, joka on merkki kotimaisesta tuotannosta!

Olen käyttänyt tiskiainetta noin kuukauden verran ja ero Fairyyn on todella suuri. Mun kädet eivät ole enää kuivat koppurat, jotka halkeilevat heti kun otan ulkona hansikkaat pois! Mikä ihana tunne, kun kädet ovat kauniin sileät. Ihan yhtä tehokkaalta tiskiaine ei tunnu kuten Fairy, käytän sitä hieman enemmän kuin "yhden pisaran verran". 

Siisti yleissuihke on loistava tuote. Sitä ei tarvitse huuhdella pois, sillä se sisältää vain biohajoavia ja luonnonmukaisia ainesosia. Sen tuoksukin on sellainen, ettei se aiheuta aivastus reaktiota ja se jää sopivaksi ajaksi tuoksumaan huoneilmaan.


Kyllähän nämä ovat niin tyylikkäätkin, vai mitä?


2 kommenttia:

  1. Kiitos kivasta postauksesti. Ihanaa kuulla, että olet pitänyt tuotteista ja käsiesi iho on myös pysynyt hyvänä. 👍😊 Iloisia siivoushetkiä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä todella!