maanantai 24. lokakuuta 2016

PALE PINK BOMBEROlin viikon syyslomalla Oulussa ja aika siellä meni tunnetusti liian nopeaa. Paljon ehdin tehdä, mutta paljon jäi taas tekemättä. Maanantai iski kovaa päin näköä ja olen ilmeisesti jättänyt kalenterin Raaheen, ou nou. Koti-ikävä on valtava ja koulu ei nyt kiinnosta ei sitten yhtään. 

Kiinnostuksen puutteesta päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kertoa mitkä asiat tällä hetkellä on niitä iloisia, mukavia ja ylpeyden aiheita mun elämässäYSTÄVÄT Uudet ja vanhat, siellä te olette ja jaksatte odottaa mua aina kuukausia, että kerkeän nähdä, kiitos siitä. Saatte mut melkein aina todella hyvälle mielelle vaikka mun mieli olisikin vähän maassa! Kenellä muulla on maailman parhaat ystävät?

UUDET VAATTEET Olen ihan varma, että saan turhankin paljon mielihyvän tunnetta uusista vaatteista, haha! Löysin ihania vaatteita alennusmyyneistä, kirppareilta ja toki mun luottokaupasta Lidlistä. Pitää joskus avata tätä mun ja Herra Lidlin suhdetta teillekin.
ASUNTO tai kämppä, koti, Katin kolo, you name it! Sain vihdoin vaihdettua järjestyksen olo- ja makuuhuoneessa. Olohuoneen Ikean valkoiset avohyllyt ja makkarin vanha lipasto vaihtoivat paikkaa keskenään. Sitten kun saan koululta taas laajakulmaobjektiivin lainaan, tulee asunto postaus! En malta odottaa.

MAALAAMINEN Olen kehittynyt hurjasti viime vuodesta piirtämisen ja maalaamisen suhteen. Olen erittäin ylpeä itsestäni, kun olen malttanut harjoitella enemmän ja enemmän pensselin kädessä pitämistä.

KUMMILAPSET Pienempi täyttää ensiviikolla vuoden ja isompi osaa hienosti sanoa Kati. Tädin silmät meinaa kostua joka kerta kun siskoni kertoo, että kuvasta oli tunnistettu täti ja kovasti huudeltu Katia. Perheen kasvattaminen on mielestäni iso saavutus ja olenkin todella ylpeä siskoni perheestä.


kengät-nelly.com     housut-h&m    neule-h&m    toppi-GinaTricot     huivi-pieces    takki-zara    laukku-saatu lahjaksi

valokuvaus: Jossu, muokkaus: minä

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä todella!