sunnuntai 27. marraskuuta 2016

LUONNOLLINEN PUNAPÄÄ OSA.2Olen erittäin tyytyväinen hiustenvärjäys operaatiooni, joten päätin kirjoittaa hieman lisää tästä aiheesta. Olen ollut flunssainen nyt pari viikkoa ja en ole päässyt harrastamaan minkäänlaista hiki liikuntaa. Tämän vuoksi olen pessyt hiukseni vain kaksi kertaa seitsemän päivän sisällä. Ensimmäinen kerta oli silloin, kun värjäsin hiukseni Biozell color maskin sävyllä hot copper. Toinen kerta oli normaali hiusten pesu ja siis ensimmäinen sävytyksen jälkeinen pesu. No niinhän siinä kävi, että hiukseni haalistuivat melko paljon ja nyt lähdin miettimään uutta sävytettä hiuksilleni. Biozellin sävytettä oli vielä puoli purkkia jäljellä ja se oli tarkoitus käyttää loppuun. Sävyte ei siis ole mitenkään erityisen riittoisa, hartioille ulottuvan tukan värjää noin kaksi kertaa. Kauppakeskus Matkuksesta löysin entuudestaankin minulle tutun Goldwellin soft color tuotesarjan sävytteen. Ostin sävyn 8K light copper blonden, jota myyjä ja ystäväni suosittelivat kokeilemaan.

Ja taas mentiin samalla kaavalla kuin viimeksi. Ensin Biozellin color mask kuivaan hiukseen noin 10 minuutiksi. Huuhdellan se hyvin pois ja kuivataan tukka pyyhekuivaksi. Sitten Goldwellin soft color vaahto päähän. Tämän tuotteen annosteleminen oli hieman haasteellista, koska tuote on kuin muotovaahto joka katoaa märkään tukkaan heti. No ei auttanut kuin levitellä noin kaksi tennispallon kokoista vaahtopalloa päähän. Hiukset nutturalle ja annetaan aineen olla päässä 15-30 minuuttia. Itse pidin sen 30 minuuttia, jotta saavutan mahdollisimman kiiltävät ja intensiivisen väriset hiukset. 
Ensimmäinen kuva on siis ensimmäisen pesun jäljiltä ja ennen värjäystä. Toinen on värjäyksien jälkeen.

En voisi tyytyväisempi olla, aivan upean sävyn sain aikaiseksi! Nyt voisin jopa harkita liukuvärjäystä, jolloin tyven ei tarvitsisi kärsiä. Omalle kohdalleni tällainen hiusten hetkellinen sävyn vaihtaminen on kiva vaihtoehto, joka ei rasita hiusta niin paljoa ja lähtee melkein ensimmäisen pesukerran jälkeen pois. Mitäs tykkäätte? Tässä vielä linkki edelliseen värjäystekstiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä todella!