maanantai 21. marraskuuta 2016

LUONNOLLINEN PUNAPÄÄ


En ole värjännyt hiuksiani tyvestä moniin vuosiin, koska päänahkani kutiaa ja menee herkästi verelle värjäämisen vuoksi. Olen turvautunut satunnaisiin raidoituksiin, sekä näihin sävyttäviin shampoisiin, että hoitoaineisiin. Pidän omasta väristäni, mutta välillä kaipaan pientä muutosta. Hiukseni ovat hieman taipuisat ja sävyasteikolla noin 7-8.


Sain idean lähteä kokeilemaan ihan toisen sävyistä väriä hiuksiini. Olin lukenut ja katsellut tietoa erilaisista sävyttävistä tuotteista ja päädyin tähän Biozell Color maskiin sävyllä Hot copper. Tavoitteena olisi saada luonnolliselta näyttävä punaoranssi tukka. Hieman jännitti lähteä kokeilemaan värjäämistä, sillä oma siskoni on kampaaja ja hän on viimeiset 10-vuotta värjännyt hiukseni.

 Sävyte on erittäin pigmenttinen, joten kannattaa ehdottomasti suojata kädet värjäyksen ajaksi. Puin päälleni vanhan t-paidan ja lähdin levittämään väriä kuivaan pesemättömään tukkaani. Kun väri oli suurinpiirtein koko hiuksissa, kampasin ne läpi harvaharjaisella kammalla. Se auttoi tuomaan esiin vielä kuivaksi jääneet kohdat. Värjäämiseen meni aikaa noin 5-10 minuuttia ja tehostin värin tarttumista föönaamalla hiuksia hetken aikaa. Sitten suihkuun. Kannattaa olla varovainen ettei väri tartu laattoihin tai saumoihin.

TA-DAA! Kyllähän se väri sinne hiukseen tarttui. Näitä kahta kuvaa en käyttänyt kuvanmuokkausohjelman läpi kuin tuon tekstin lisäämisen verran.


Väri korostuu varsinkin etummaisissa hiuksissa, koska niitä olen eniten käsitellyt suoristusraudalla. Seuraavaksi haluan kokeilla hieman oranssia väriä tuon kuparin joukkoon, jos sillä saisi hieman kirkkaamman tuloksen aikaiseksi. Tähän tulokseen olen kyllä tyytyväinen, mutta projekti saa vielä jatkua. Jos sinä olet testannut näitä värejä linkitä tekstisi kommentteihin tai kerro kokeiluistasi, kiinnostaisi kuulla miten noiden värien sekoittelun kanssa on käynyt.6 kommenttia:

 1. Ooh!! Kivannäköset tuli ;) ja ihan huomattava ero nyt kun kattoo noita ennen ja jälkeen kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kiitos, huomenna näät sitten livenä! :)

   Poista
 2. Voi miten ihana, tavallaan näyttää niinku sun tukka olis heränny jotenkin henkiin tuon värin avulla <3
  Ihana näyttävä upea sinä
  - Vilmannika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua kiitos sinä ihanin ja rakkain, piristit ihanasti iltaani <3

   Poista
 3. Käytin tätä merkkiä silloin porkkanapäänä tehostaakseni ja kirkastaakseni sävyä. Tykkäsin tosi paljon ja helppo käyttää myös hiusten pesun yhteydessä. On kyllä varmasti ihan oikea tuote jos on herkkä päänahka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu kiva kuulla! Tää onkin tarkotettu värjätyille hiuksille, että saa nähdä miten paljon tämän kanssa pitää läträtä ettei väri ihan heti haalistu. Ja päänahka ei ollut moksiskaan tästä aineesta vaikka sitä hankasinkin hieman sinnekin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä todella!