perjantai 2. joulukuuta 2016

HEI JOULUKUUNyt se saa virallisesti alkaa, jouluhössötys! Ajattelin kerätä listan lahjaideoista, mitkä itseäni ja ehkä muitakin naisia, miksei miehiäkin kiinnosta saada tai ostaa. Jokaisella on toki omat mieltymyksensä, joten kannattaa aina kysyä, kuunnella ja tutkia mitkä ovat ne lahjansaajan suosikki merkit ja tuotteet.
1. Juhla-astiat. Itse tykkään panostaa kattaukseen silloin kun pidän juhlia. On mukava saada kerrankin kaivaa yläkaapista ne hienoimmat viinilasit ja tarjoiluastiat. Omia suosikki merkkejä ovat Arabia ja Iittala

2. Pienet sisustusesineet. Tällä hetkellä suosituimpia merkkejä tuntuu olevan Skandinavisk, Mayn, Cilla's, House Doctor, Bloomingville, Design Letters yms.

3. Keittiötekstiilit. Nämä kuluvat iän myötä ja olisi hyvä uusia nuhjuiset keittiöliinat, patalaput ja pannunaluset tietyin väliajoin. Voihan niitä vaihtaa vuoden aikojen mukaankin.

4. Lakanat ja pyyhkeet. Nämäkin kuluvat yllättävän nopeaa, mutta kannattaa varmistaa lahjansaajalta onko tarvetta. Nämä vievät nimittäin todella paljon kaappitilaa. Yksin asuessa toiset lakanat ovat paikoillaan ja toiset kaapissa, enempää en tarvitse.

5. Meikinteko välineet. Olisi hyvä aina välillä uusia ne ja uskon, että jokainen meikkaaja olisi tyytyväinen, jos hän saisi uuden sivellin setin tai nyt erittäin suositun BeautyBlender meikkisienen. Pienellä googlailulla selviää mitkä ovat niitä TOP 10 tuotteita ja et voi mennä metsään sen suhteen mitä kannattaa ostaa.

6. Erilaiset kosmetiikka lahjapakkaukset ovat helppo valinta, sillä tuotteet eivät vanhene ihan hetkessä, jos niitä ei avaa. Perustuotteita mitä jokainen varmaankin käyttää ovat erilaiset päivä-yövoiteet, puuterit, ripsivärit, huulipunat jne.

7. Sama koskee hiustenhoito settejä. Hiuslakat, shampoot näitähän me käytämme päivittäin!

8. Itseäni kiehtoo juurikin nämä lahjapakkaukset ja kuvassa näkyvä pinkki joulukuusi on hajuvesilahjapakkaus, sulattaa ainakin minun mieleni. Tuoksusta en sitten tiedä, mutta olettaisin, että on helpompi kysyä tässäkin asiassa lahjansaajalta mikä olisi hänen mieleinen tuoksu.

9. Kellot, niitä ei voi olla liikaa vai voiko? Ennen kelloja taisivat vain keräillä miehet, mutta nykyään katukuvassa näkyy enemmän naistenkelloja.

10. Yöasut, pyjamat, mekot, sukat ja tossut, pehmeä paketti oli lapsena se tylsin. Itse tykkään toisiksi eniten juurikin näistä lahjoista.

11. Herkut ja suklaa. Osaatko tehdä itse vai ostatko valmiina? Suklaakonvehdit kuuluvat jouluun ja niitä saa syödä jouluna niin paljon kuin jaksaa (piste).

12. Korurasiat tai muut pienet koriste-esineet kannattaa hankkia lahjansaajan toiveen mukaisesti. Soita ja kysy tykkääkö hän Iittalasta tai Arabiasta vai onko hän Villeroy&Boch tai Arne Jacobsen keräilijä.

13. Kynttilänjalat ja -tuikut. Näitä tulee keräiltyä kausiväreissä. Tässäkin kannattaa pelata varman päälle, Kivi, Nappula vai kastehelmi, ring a ling!

14. Erilaiset kirjat. Green home book ja Milla Alftan Sisustusmagiaa sekä Alexa Dagmar Nuoren Naisen opas ovat omia suosikkejani.

15. Sukat ja ehkä myös alusasut. Sukkia on ainakin helppo ostaa, yllätä ystävä iloisilla Happy Sockseilla!


16. Korut ja asusteet. Persoonalliset korut löytyvät suomalaisvalmistajilta, käy tutkimassa weecos.com:n valikoima ja ihastu!

kuvat lainattu stockmann.com:n sivuilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä todella!