tiistai 17. tammikuuta 2017

PIPO VAI-KO LAPASET +ALEKOODI


Talven myötä tulee hankittua uusia pipoja, lapasia ja huiveja. Pääsin tutustumaan Hipun kautta aivan upeaan Suomalaiseen yritykseen, joka valmistaa merinovillaisia tuotteita Suomessa. Vieläkö pääsisi joku päivä näkemään miten nämä valmistuu, vaikka aika pitkälti tiedänkin miltä neuletehdas näyttää. Mutta mikä tekee tästä yrityksestä puhumisen arvoisen?

MERINOVILLA jota VAI-KO käyttää on 100% luomua. Sen koostumus on hienompaa kuin tavallinen villa eli se ei kutise kovin paljoa. Sekä se on tarpeeksi vahvaa, jotta siitä voidaan valmistaa myös pipoja ja hanskoja. Heidän käyttämä merinovilla tulee Uudesta Seelannista.

KEHRÄYS JA VÄRJÄYS tehdään Itävallassa. Langan teon ja värjäyksen aikana ei käytetä haitallisia kemikaaleja.

BLUESIGN standardi koostuu viidestä periaatteesta: resurssien tuottavuus eli huippulaatuiset tuotteet mahdollisimman pienin ympäristövaikutuksin, kuluttajaturvallisuus ottaa huomioon terveysriskit sekä he käyttävät kaikkia kestävän kehityksen periaatteita tuotantoprosessissa, ilmaan ja veteen joutuvien päästöjen valvonta, työterveys- ja turvallisuus tekstiiliteollisuuden työntekijöillä. Eli heidän merinovillan tuotanto on tarkkaan vaalittua ja eettistä!

GOTS on kansainvälinen luomu tekstiili standardi näin karkeasti suomennettuna ja tarkoittaa sitä että se on sertifioitu tuottamaan kestävämpiä tekstiilejä luonnonmukaisesti luonnonkuiduista.

5% RULE noudattamalla VAI-KO antaa kaikesta myynnistä hyväntekeväisyyteen viiden prosentin osuuden. He ovat yhteistyössä Fida Internationalin kanssa, joka tukee ihmisten terveyttä ja hyvinvointia maaseudun kylissä Kambodzassa. Huippua eikö?!

MADE IN FINLAND tuotteet valmistetaan Suomessa vankalla ammattitaidolla ja suomalaisella kokemuksella hyytävästä talvesta ;)

PAKKAAMINEN Vai-kon verkkokaupasta tilatut tuotteet pakataan biohajoaviin pusseihin, jos haluat lukea lisätietoa pakkausmateriaalista englanniksi klikkaa.
Lukijoille on -20% alennus Vai-kon pipoista, ostoskorissa on sinisellä teksti Onko sinulla alennukseen oikeuttava koodi? klikkaa sitä ja syötä siihen VAIKO20. Hippu Kids & Lifestylin sivuilla on nyt myös menossa alennusmyynnit, joten kannattaa kurkata muutkin tuotteet. Alennuskoodi toimii myös myymälässä näyttämällä kassalla tätä postausta, huom alennus koskee vain Vai-kon pipoja ja koodi on voimassa sunnuntaihin 22.1 asti!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä todella!