perjantai 3. helmikuuta 2017

RAVINTOLA INTROOlen ollut erittäin hidas testailemaan Kuopion eri ravintoloita. Pitkään olen halunnut käydä suositussa ravintolassa nimeltä Intro. Intro sijaitsee Kuopion kävelykadulla eli Kauppakadulla. Heidän tiloissaan on myös baari tai lounge tyylinen alue, itse ravintolan lisäksi. Sisustus on aivan upea ja tykkäsin siitä kovasti. Valoisa, mielenkiintoiset pintamateriaalit ja erittäin väljä tila. Hieman minua paleli syömisen yhteydessä, onhan rakennus vanha ja siinä on isot ikkunat. 

Itse ruoka oli aivan taivaallista ja harmitti kovasti, kun en ottanut samaa annosta kuin Late. Söin Chicken Iskenderin, johon kuului runsas salaatti sekä pita-leipä paloja, annoksen hinta oli 16€. Late otti Philly Cheese Steak Sandwichin, jossa oli ison leivän sisällä ylikypsää naudan kuvetta, olutkaramellisoitua sipulia, syrah-kastiketta ja cheddaria, annoksen hinta oli vain 17€. Melkein hävetti, kun olin jatkuvasti pyytämässä Latelta maistiaisia hänen annoksestaan, haha! Mutta ihan oikeasti, se liha päihitti oman kanani sata-nolla! 

Jos jotakin huonoa palautetta pitää antaa paikasta, se menee kyllä valitettavasti tarjoilijalle.. Tiedättekö sen tunteen, kun jo ennen kuin ehditte avata suunne ja katsotte tuntematonta ihmistä jolle teidän pitää jutella, nousevat selkäkarvat pystyyn ja ihmisen pelkkä olemus tuntuu teistä omituiselle? Mulle käy toisinaan näin. Ja nyt se kävi tämän tarjoilijan kohdalla. Laten mielestä hän oli oikein hyvä tarjoilija, mutta minulla tökki ja pahasti. Mutta ei anneta sen nyt häiritä.

p.s. käytiin oikeesti viime vuoden puolella syömässä, niiden kovien pakkasten aikaan, niin tuskin siellä nyt on niin kylmä :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä todella!