torstai 16. maaliskuuta 2017

TURKKILAINEN KYLPYHUONE

 Kylpyhuoneen pieni ulkonäön kohotus on nyt saatu päätökseen. Olen pitkään etsinyt saippuakuppia palasaippualle ja nyt se on löytynyt. Yksinkertainen, valkoinen, keraaminen ja pieni, jossa olisi oltava ne reiät pohjassa, jotta vesi pääsee valumaan pois kupista. Ja niin sitä etsittiin. Selasin e-bayn ja erilaiset nettikaupat, kiertelin joulun alla kaikki käsityömyymälät ja ei, sitä täydellistä yksilöä ei vain tuntunut löytyvän. Minulle käy aika usein näin. Saan mielikuvan jostakin asiasta, joka on saatava. Sitä asiaa ei osteta ennen kuin, se täydellinen yksilö tulee vastaan. Ja niinhän siinä kävi, kunhan vain maltoin olla kärsivällinen. Tämä ihanan pieni ja soma kuppi odotti minua Indiskan myymälässä! Hintaan 2.90€, meinasin ostaa heti kaksi... Heh, muissa asioissa en ehkä ole näinkään maltillinen, jaksoin kuukauden etsiä täydellistä saippuakuppia. Saatteko te koskaan jotakin päähän pinttymää?

Toki hankin muutakin uutta kylpyhuoneeseen, kuin vain sen saippuakupin. Ajatus kylpyhuoneen uudistuksesta lähti liikenteeseen tarpeesta. Tarpeesta saada tai hankkia uudet pyyhkeet. Entiset Luhtan pyyhkeeni olivat palvelleet minua jo yli 5-vuotta, hehheh. Haaveilin siis ihanan pehmeistä pyyhkeistä, sellaisista mihin kääriydyt hotellissa suihkusta tullessasi. Sitä tunnetta ei enää vanhat pyyhkeeni tuoneet.

Keskustelin pyyhkeistä ystäväni kanssa ja hän kysyi olinko kuullut Hamam pyyhkeistä? Ai niin kuin ne Hama helmet? Ei sentään! Vaan turkkilaisena käsityönä valmistetut, pehmeät, erittäin hyvin kuivaavat, sekä nopeasti kuivuvat ja pieneen tilaan menevät pyyhkeet. Ding, ding, ding! Pieni asunto, pienet pyyhkeet, vähän kuivaus tilaa, nopeasti kuivuvat! Mutta entä se muhkeus? Pehmeys kyllä luvattiin, mutta jos ne ovat pienet niin ei kiitos! Keskustelu jatkui ja Google antoi lisätietoja. Päädyimme osoitteeseen lavlia.fi. Upeita kuoseja ja värejä, niin erilaisia. Käsipyyhkeet olivat kooltaan 49x88cm ja kylpypyyhkeet 90x180cm. Isompia nämä ainakin ovat kuin nykyiset pyyhkeeni! 

Kului jälleen viikkoja ja siskoni kanssa ennen joulua soitellessamme, kyseli hän joululahjatoiveitani. No ne pyyhkeet! Ne minä tarvitsin ja yhdessä siskoni kanssa valittiin minulle sopivat pyyhkeet pukinkonttiin! Ja en voisi tyytyväisempi olla. Kerrankin tuoteselosteen kuvaus piti 100% paikkaansa. Pyyhkeet kuivuvat todella hyvin, ne ovat pehmeät, ne kuivaavat erittäin hyvin ja menevät vielä erittäin pieneen tilaan!
4 kommenttia:

 1. Niin ihanat pyyhkeet! Ja tiiän ton tunteen kun tulee se päähänpinttymä jostain :D

  VastaaPoista
 2. Ostin Habitare messuilta Hamam pyyhkeet koko perheelle reissupyyhkeiksi ja testattiin juuri Thaimaan reissulla. Olivat loistavat rannalla ja altaalla, helppo kietaista ympärille tarvittaessa ja kuivuivat sekunnissa parvekkeella ja olivat taas käyttövalmiit. Hiekkakin lähti hyvin ravistamalla toisin kuin froteepyyhkeistä. Suosittelen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, pitääpä ensi kesänä ottaa tuo vakituiseen käyttöön rannoille!

   Poista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä todella!