maanantai 10. huhtikuuta 2017

10 FAKTAA

Kiirettä on pitänyt ja blogi on viettänyt hieman hiljaiseloa, joten nyt on aika kertoa hieman itsestänikin jotakin.

1. Ekana tulee mieleen se, että oon varmaan maailman ainoa ihminen äitini lisäksi, jolla ei kasva kainalokarvat! Okei, no ihan muutama 2-5 karvaa, jotka säännöllisesti nypin pois. Olen kyllä erittäin kiitollinen tästä ilmiöstä, sileät kainalot ovat vaan parasta!

2. Mulla oli ennen ihan älyttömästi miespuoleisia kavereita, nykyään enempi naisia. Kuopioon muutto, naisvaltainen ala on kyllä vaikuttunut tähän ja se ehkä harmittaakin mua, koska miesten jutut ovat ihan eri luokkaa kun naisten. Mutta en pärjäisi päivääkään ilman mun ihania tyttökavereita <3

3. Varon nykyään mun oululaista murretta, koska ihmiset eivät aina ymmärrä mitä sanon. Joudun usein tilanteisiin, jossa joudun korjaamaan mitä sanoin. Usein se sana on ruukata mikä tarkoittaa olla tapana.

4. Mulla ei ikinä ole ollut kunnon vauvakuumetta. Lukeudun varmaankin niihin ihmisiin, jotka ei halua omia lapsia, mutta muiden lapset ovat ihania.

5. Oon oikeasti paha suustani, ihan hävettää välillä kun saatan lipsauttaa muutaman kirosanan. Tästä tavasta ajattelin päästä tänä vuonna eroon.6. Pelkään korkeita paikkoja. Mua alkaa huimaamaan kun katson videoita joissa ollaan korkealla. Enkä ole vieläkään näiden kahden vuoden aikana käynyt Puijon tornissa.

7. Oon ehkä vähän huonoa leffaseuraa. En voi katsoa kauhuelokuvia, kiljun koko elokuvan ajan, koska pelkään. Eläydyn elokuviin melko tosissani ja siksi itken, nauran ja kommentoin koko leffan ajan elokuvaa. Osaan kyllä keskittyä elokuvaan enkä höpöttele turhia, mutta saatan päästellä huokauksia, tuhahduksia ja muita kummia ääniä.

8. Olen pitkävihainen ja tajusin tämän ihan muutama vuosi sitten. Oon ollut itse holtiton teini ja tästä syystä en ehkä se paras ystävä. Tämän vuoksi ymmärrän ja arvostan niitä rehellisiä ystäviäni todella paljon. Jos joku pettää minun luottamuksen niin se ihminen heivataan elämästä pois.

9. Olin ennen erittäin läheisriippuvainen, kunnes muutin Kuopioon. Muuton myötä opin elämään ihan yksiksenikin, koska en tuntenut täältä ketään. Onneksi oon saanut tutustua mun ihaniin luokkakavereihini niin ei tarvi olla yksin.


10. Mun ystävät tietää oikein hyvin kuinka osaan kesken keskustelun alkaa puhumaan ihan muusta aiheesta mistä oli puhuttu tai pahimmassa tapauksessa puhutaan. Esim. keskustellaan siitä mitä koulussa on tänään ruokana ja minä alan pohtimaan toissapäivänä Facebook kirpputorilta bongaamista kengistä. 


kauluspaita - h&m (miesten)
housut - h&m
kengät - vagabond


1 kommentti:

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä todella!