maanantai 8. toukokuuta 2017

DESIGN WEEK KUOPIO 2017


Design Week Kuopio 2017 oli sateinen. Onneksi kouluni kampuksella järjestetty Designmarket viikonloppu oli aurinkoinen. Paljon jäi itseltä näkemättä, koska olin tänä vuonna järjestämässä muutamaa tapahtumaan DWK:lle. Mutta mikä on DWK? Siitä voit lukea täältä.

Täällä Kuopiossa Kuopio Designmarket järjestää erilaisia myyntitapahtumia. Viime talvena taisi olla jopa kaksi eri myyntitapahtumaa heidän toimesta. Tänä vuonna koulumme oli vahvasti mukana toteuttamassa Design Week Kuopiota ja ennen tätä kyseistä viikkoa on Designmarket tapahtuma. Lähdin mukaan toteuttamaan Designmarkettia, joka järjestettiin meidän koulun Opistotien kampuksella. Asiakkaana toimi Kuopion Designmarket, jonka yhteyshenkilönä toimi MOoCB yrityksen Iita. Toteutin yhdessä hänen ja luokkakaverini kanssa tilakartat tapahtumaan kävijöitä ja myyjiä varten. Yllättävän mielenkiintoinen projekti vaikkakin pieni sellainen. Minun suunnittelualueeni oli toinen kerros.

Olin myös talkoo hommissa Designmarketin tekijöiden kanssa, kokoamassa myyntipöytiä, vetämässä jatkojohtoja myyntipaikoille ja mitä milloinkin touhuamassa tapahtuman edeltävänä iltana. Oli kiva nähdä edes pieni osa siitä mitä kaikkea tällaisen tapahtuman järjestäminen vaatii!


Kakkutaide piti kahvilaa tapahtumassa, heiltä saa maailman parhaat macaronsit!

Toinen tapahtuma missä olin mukana yhdessä Sannin kanssa, oli DWK:n järjestämä Savolainen suoraviiva - muotoiltu Kuopio, iltatapahtuma Ravintola Introssa. Asiakkaana meillä oli Design Weekin järjestäjät, mutta yhteyshenkilönä toimi Jukka Kähkönen. Suunnittelimme yhdessä asiakkaan kanssa tapahtuman visuaalisen ilmeen. Matkan varrella ideat muuttuivat, mutta löysimme kaikkia osapuolia miellyttävän ratkaisun koristeluiden osalta. Käytimme seinien, pöytien, lattioiden ja lasien koristeluun WashTapea, joka tarttuu todella moneen pintaan ja poistattaessa se ei jätä mitään jälkiä. Teemana meillä oli Design Weekin oma Savolainen suoraviiva tunnus eli siksak. Neon väri valikoitui Savonian AMK:n design viikon väriteeman mukaisesti. 

Oli ihan huikeata olla mukana toteuttamassa tätä iltaa ja päästä itsekin paikan päälle keskustelemaan Kuopioon liittyvistä aiheista. Kokonaisuudessaan fiilis oli koko projektin ajan erittäin positiivinen. Paras fiilis kuitenkin on se, kun pääset toteuttamaan ja näkemään omat suunnitelmat valmiina.

 kuva: Sanni

 kuva: Sanni

kuva: Sanni


 Minun suunnittelema juliste: Design Drinks'17

 kuva: Sanni

Mekko H&M
Housut GinaTricot
Laukku MK
Kengät Converse

Erityisesti haluan vielä mainita ihanat luokkakaverit, jotka olivat apuna teippien ja muiden koristeiden asentamisessa! KIITOS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä todella!