keskiviikko 3. toukokuuta 2017

TRIKOOLAKANAT

Odotan kesää. Tämä kevät on ollut todella vaihteleva sään ja omien mielialojenkin suhteen. Blogi on jäänyt taka-alalle vaikka postausaiheita on jemmassa. Jostakin pitäisi nyt ammentaa hirmuinen määrä energiaa, motivaatiota ja positiivista mieltä. Olen kyllä ollut hirmuisen onnellinen, mutta kouluhommat jumittavat paikoillaan. Paras keino kerätä energiaa on herätä aamulla aikaisin ja lähteä koiran kanssa lenkille. Tänäkin aamuna vastaan käveli ihana mäyräkoira narttu, joka kellahti selälleen Meemin nuuskiessa sitä.

Noin kuukausi sitten bongasin Facebook kirpputorilta yhden kerran käytetyt Ikean trikoopussilakanat. Hintaa näillä ihanuuksilla oli vaivaiset 10€! Olin pitkään haaveillut näistä raitaisista yksilöistä. Ilmeisesti tätä mustavalkoista versiota ei enää Ikeasta saakaan. Onko muilla näitä Ikean lakanoita vai löytyykö teiltä Marimekon versiot?

Teitä ehkä kiinnostaa tietää minkälainen näissä on nukkua? Lakanat ovat hyvin lämpimät, sopivat vilukissoille ja talviaikaan käytettäväksi, ainakin minun mielestäni. Viikon verran näissä olen jo nukkunut ja huomasin, että peitto liikkui lakanan sisässä eikä oikein pysynyt paikoillaan. Harmillista. Voisin kyllä kuvitella, nukkuvani pelkällä lakanalla ilman peittoa kesäaikaan, sillä trikoo tuntuu todella pehmeältä ihoa vasten. Olen silti erittäin tyytyväinen ostokseeni, sillä nämä lakanat miellyttävät silmääni todella paljon.

Miten muiden kevät on lähtenyt käyntiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä todella!