maanantai 10. heinäkuuta 2017

HAMPURILAIS HAAVEITAKesäflunssa... olen viikon sairastanut epämääräistä kuumeilua. Lämpö heittelee 35.0-37.0 asteessa. Korvat, kurkku, keuhkot ja posket kipuilevat yhtä aikaa. Tänään pääsin lääkäriin, sain antibioottikuurin viikoksi ja lisäksi minulla on silmätulehdus molemmissa silmissä. En oikeastaan koskaan sairasta kuin viikonloppuisin. Minulla ei ole kuin kerran ollut angiina. Silmätulehdus minulla on ollut ehkä kerran kymmenen vuotta sitten. 

Oli todella epämiellyttävä herätä vasemman silmän kipuiluun keskellä yötä ja havahtua siihen ettet saa sitä auki. Köpöttelin sängystä hieman paniikissa vessaan toteamaan, että ripseni ovat liimautuneet valtavasta rähmän määrästä kiinni. Luulin, että vain koirien silmät rähmivät. Pesin rähmät pois ja jatkoin unia, paitsi että ensin piti yskiä keuhkot pihalle ja niistää puolilitraa räkää ulos poskionteloista. Nenäsumutteet nenään ja pastilli suuhun ja täytyi vain toivoa, etten yöllä vedä mynthoneita henkeen, vaikka tämä olotila muistuttaakin jo puolikuollutta.

Mutta tulin vain laittamaan nämä kuvat teille Kuopion Konttiravintola Mortonista, missä kävimme syömässä Jossun kanssa koulujen päätyttyä. Jos sinun lempiruokaa on hampurilaiset tai tykkäät syödä hamppareita ja satut olemaan Varkaudessa, Äänekoskella tai Kuopiossa niin käy syömässä tuolla! Ihan parhaat hampparit ainakin minun mielestä! Mortonhan toimii ulkoilmaravintolana ja on avoinna aina kun ei sada vettä. Heidän aukioloaikoja voi seurata facebookista ja ilmeisesti myös heidän nettisivuiltaan. Niin ja tämä harvinaisuus on vain kesäisin olemassa, siksi kai se onkin konttiravintola. Että kipinkapin syömään!

Mun hampurilaisravintoloiden TOP 3

1. Konttiravintola Morton, Kuopio
2. NaughtyBurger, Helsinki
3. Kauppuri5, OuluEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä todella!