perjantai 22. syyskuuta 2017

HABITARE 2017Siitä onkin jo monta vuotta aikaa, kun olen viimeksi käynyt Habitare messuilla. Osa ystävistäni kysyi, että mikä ihmeen Habitare ja mietin itsekin silloin, että mistä sana Habitare tulee. Google kääntäjä antoi tällaiset vaihtoehdot habitat = elinympäristö, habitation = asuinpaikka. Habitare on Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma, joka on järjestetty vuodesta 1970 lähtien.

Odotukseni olivat erittäin korkealla messujen suhteen. Mutta mitä minulle jäi messuista mieleen, oli Signals osasto joka esitteli sisustuksen ja muotoilun tulevaisuuden trendejä sekä heikkoja signaaleja. Ilmeisesti tämä osasto on ollut joka vuosi erittäin suosittu. Ja ei mikään ihme, sillä kaikki aistit olivat otettu huomioon osastolla. Oli musiikkia, tuoksuja, erilaisia pintamateriaaleja joita koskettaa, portaat mistä tarkastella tiloja ylempää. Heidän osastolta sai myös lähettää kirjeitä, joka oli aivan ihana idea.

 Anno

Avotakka

Avotakka

 EK for kids

Garage

Hakola

Hakola

Ikea 

Keittiömaailma

Magisso

Muji pop up shop

Philips

Sessak

Signals

Avainlippu & Design from Finland

Woodist

Woodist

Ehdoton suosikkini pienemmistä osastoista oli Woodistin valaisin osasto, jossa valaisimien idea on lähtöisin Suomen tuntureista. Valaisimet tulevat hyvin esille yksinkertaisesta mustavalkoisesta taustasta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä todella!