maanantai 25. syyskuuta 2017

RAKASTA ITSEÄSIRakkaus ja parisuhde ovat kaksi eri asiaa. Minä rakastan uusia vaatteita, sykähdyttävän biisin löytämistä ja sen kuuntelua uudestaan, pitkiä keskusteluita iltamyöhällä, väsymyksen tunnetta juuri ennen nukkumaan menoa, vanhojen ystävien näkemistä. Mutta rakastan myös perhettäni, ystäviäni sekä entisiä naapureitani.

Parisuhde tai ehkä tässä tapauksessa ihmissuhde voi olla huono. Rakkaussuhde on täynnä positiivisuutta, joka näkyy pilkkeenä silmäkulmassa, ujona katseena. Mutta se miten se tuntuu, pitkä ja lämmin halaus, kädestä pitäminen ja siitä lujaa puristaminen, sängyssä lusikassa makaaminen. 

Sitä minä vain tässä mietin, että parisuhteessa voi aina epäonnistua, mutta rakkaudessa ei. Joskus sitä vain rakastaa hiljaa ja vähän vähemmän, mutta rakkaus välittyy silti, jos sen osaa vastaanottaa. Ainakin minun tapauksessani. Muista yrittää rakastaa lujemmin, koska rakkautta ei voi koskaan olla liikaa. Mutta ennen kaikkea opettele rakastamaan itseäsi, koska jos et itse näe mitä rakastat itsessäsi, miten sen voi nähdä joku muu? On myös niitä asioita mitä et osaa itsessäsi arvostaa ja joku toinen
näkee juuri sen asian ihanana ja vahvuutenasi.


Hattu -H&M
Huivi - Zara (2nd hand)
Takki - Esmara by Heidi Klum
Paita - Marimekko
Farkut - BikBok
Kengät - Esmara by Heidi Klum

kuvat: Johanna Rytky
edit: minä


2 kommenttia:

  1. Kaunis nainen kirjottamassa viisaita sanoja, me like ❤️ -jossu

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä todella!