perjantai 29. syyskuuta 2017

SYKSYISEMPI KOTIAjattelin näin perjantain kunniaksi jakaa muutamia kuvia asunnostani. Syksy ja kevät ovat ehdottomasti vilkkainta sisustamisen aikaa. Olen itsekin tehnyt muutaman uuden sisustushankinnan, mutta yhtä hankintaa kadun hieman. Uudet hankinnat ovat tehty opiskelijabudjetilla ja silti muutos on mielestäni todella suuri.

Kuvista ei heti huomaankaan mitä uutta hankintaa kadun, mutta ostin kesällä valkoisen maton sen mustavalkoisen Stockholm maton tilalle. Maton hinta oli vaivaiset 50€ ja kokoa tällä matolla on hieman enemmän kuin edeltäjällään. En pidä asuntoni lattiasta, joten haluan peittää sen mahdollisimman laajalta alueelta. Ajattelin ostohetkellä värjääväni tai maalaavani maton jos ja kun se likaantuu. Matto on ollut nyt kuukauden joka päiväisessä koirakodissa lattialla. Eikä se todellakaan ole enää valkoinen! Kaduttaako? No ei oikeastaan, mutta se miten saisin maton maalattua, on ongelma. Tai sitten vaihdan mustavalkoisen maton takaisin ja vien valkoisen pesulaan. Ostin jopa suojasuihkeen matolle, mutta se haisi niin voimakkaalle, etten ole viitsinyt käsitellä mattoa ja nyt se on jo myöhäistä. Mitä tästä opimme älä osta valkoista mattoa jos omistat koira/lapsen tai et muuten vaan kestä kun se likaantuu!

Kaktus LIDL n.5€.

Eteiseen löysin hieman isomman ja kauniimman puuvillamaton Tokmannilta n.10€.Tauluseinälle vaihdoin yhden taulun ja lisäsin yhden. Mukavan syksyinen fiilis. Fiskbo kehys 30x40 IKEA n.3€.

Pääkallo piirustus ei ole vieläkään löytänyt omaa paikkaa, mutta se on ihan kiva lattiallakin.


Sohvalle olen hankkinut uuden tyynyn ja ikkunalaudalle laitoin muutamat kynttilät. Ullkaktus tyynyt IKEA n.4€, kruunukynttilät Klokhet IKEA 8kpl/3€.

YHTEENSÄ 25€ +50€ matto2 kommenttia:

  1. Mä olen tehnyt kanssa tuon saman virheen. Ostin valkoisen myös ulkotiloihin sopivan tekokuitumaton, joka käsiteltiin asianmukaisesti (ja runsaasti) suoja-aineella. Se muuten pitää tehdä ulkona, sitä ei sa hengittää! Eikä mennyt kauaa, kun matto oli ihan harmaa niiltä kohdilta mistä eniten kuljettiin. Puhumattakaan siitä, että koirat kantoivat raakoja lihapullia matolle... sen jälkeen siirsin maton ulos (piti muka olla helposti vaikkapa painepesurilla puhdistettava), ja siitä tuli ihan vihreä!! Yritettiin painepesurilla pestä matto, mutta ei lähtenyt mihinkään, ei edes harjalla ja pesuaineella hinkkaamalla. Roskiin meni! Villamattoa haluaisin vielä joskus kokeilla, mutta en tiedä uskallanko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh, melkoinen matto kyllä! Kiitos vinkistä, ettei sitä ainetta saa hengittää :D Minulla on se Ikean stockholm matto mustavalkoisena ja se on kyllä pysynyt erittäin hyvänä ja sehän on villaa.

      Poista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä todella!