lauantai 28. lokakuuta 2017

10 AJATUSTA
Tein viime keväänä 10 faktaa postauksen ja nyt ajattelin jakaa 10 ajatusta tästä syksystä.

1. Kuuntelen spotifystä mielellään akustisia biisejä (hot acoustic covers), olen taas löytänyt kitaran soiton ja kuuntelun ihanuuden. Vieläkö oppisin soittamaan kitaraa ihan oikeasti.

2. Sain työharjoittelupaikan Kempeleestä Rakennusliike Lehdolta! Olen todella iloinen, että pääsin juuri heille töihin. Kerron myöhemmin teille työnkuvastani, koska työharjoitteluni alkaa vasta 2.1.2018.

3. Tämän vuoksi muutan takaisin pohjoiseen. Sopivan asunnon etsintä on käynnissä ja on ihanaa päästä sisustamaan minulle täysin uusi asunto sitten vuoden vaihteessa! En kyllä tykkää muuttaa talvella, mutta minkäs teet.
4. Minulla on todella haikea fiilis jatkuvasti vaikka innostunkin herkästi kaikesta uudesta. Haikea olo johtuu siitä, että jään kaipaamaan Kuopiota. Pohjois-Savoa ylipäätään, josta olen kahden vuoden aikana saanut niin uskomattoman upeita ystäviä. Onneksi tiedän, että ei se etäisyys meitä erota. Ja aina voi soittaa, lähettää viestiä ja soittaa videopuheluita!

5. Vaikka tänä syksynäkin on tapahtunut monia ikäviä asioita, huomaan selviäväni niistä kuitenkin. Vastoinkäymiset ja surulliset sattumat eivät jaksa enää lannistaa, koska aina tulee niitä kausia joista voi ammentaa hyvää oloa niihin pahoihin hetkiin!

6. Uhmaikäinen taapero on tällä hetkellä kamalinta mitä tiedän. Mutta sitten on niitä hetkiä kun se kamala taapero sanoo jotakin niin ihanaa mikä sulattaa sinun sydämen kokonaan.
7. Miksi minulla on niin paljon tavaroita? Esimerkiksi yksi litra muovailuvahaa, rihkamakoruja kenkälaatikollinen, kuusi talvitakkia, neljätoista kappaletta hajuvesiä, viisi kaktusta, kuollut peikonlehti, neljä pöytävalaisinta makuu/työhuoneessa, kaksi kertaa kaksi ja puoli metriä vaatteita...

8. Pitäisi varata kirpputoripöytä viikoksi, koska facebook kirppistely ei ota onnistuakseen. Normaalisti olen saanut hyvin myytyä siellä, mutta tänä vuonna vain muutaman hassun vaatteen tai tavaran.

9. Syksyllä ja talvella on paljon mukavampi leipoa kuin kesällä. Veikkaan että se johtuu ainakin minun tapauksessa siitä, että talvella on kylmä ja kesällä lämmin...
10. Minulla on todella ihanat ystävät, kun ne tulevat aina auttamaan minua jos tarvin apua. Nytkin olen flunssassa ja en ole jaksanut käyttää koiraa kunnolla ulkona, niin ne käyttää sen minun puolesta. Sain aikaisen joulunkin tänne, pipareita, glögiä ja suklaata !2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä todella!