torstai 25. tammikuuta 2018

HEI TAMMIKUUHuhhuh, vuosi vaihtui ja minä olen vihdoin ja viimein saanut otteen uudesta arjesta. Arki on todellakin tempaissut minut mukanaan ja tuonut sen myötä uudet haasteet elämääni. Työharjoittelun myötä olen melkein 10 tuntia päivästä poissa kotoa. Illat menevät sisustaen Oulun vuokra-asuntoani, lenkkeillei ja kotiaskareita tehden. Ajattelin kokeilla tällaista puhelimella otettujen kuvien sarjaa, mitä päivittelisin kerran kuukaudessa, jotta näkisitte hieman mitä täällä Oulun suunnilla oikein tapahtuu!

Minulla on käynyt paljon ystäviä kyläilemässä täällä päin ja jotkut ihan ensimmäistä kertaa Oulussa. Olen itsekin saanut nauttia kyläilemisestä kun yksi ystävistäni asuu samalla kadulla kuin minä.

Asuntoni sijaitsee ihan kiven heiton päässä Oulun torinrannasta. Rakastan Oulun kauppahallia ja kirjastoa, kaksi niin erilaista mutta kaunista!

Työharjoittelua on jo takana melkein 4 viikkoa, olen oppinut ihan hirvittävän paljon julkitilasuunnittelusta ja en voisi oikeammassa paikassa olla tällä hetkellä.

Vuokra-asuntoni ei ollut rakkautta ensisilmäyksellä, mutta olen saanut luotua tänne kodin, jossa viihdyn. On oma sauna, tiskikone ja parvekkeelta näkymät "manhattanille" paperitehtaalle. Erityisesti pidän asunnossani siitä, että sain entisen työpöytäni ruokapöydäksi, josta on tullut koko kodin keskiö.

Oulussa on aivan upeita sisustusliikkeitä ja heti kun ehdin vierailla kameran kanssa niissä kaikissa, kerron niistä tännekin! Maja shopista ostin tuollaisen "pretty little things" korulautaisen. Makuualkovin seiniä koristaa kodin ainoat taulut, kyllä olen luopunut tauluseinästä!

 Mutta ihan kaikista paras liike Oulussa on Suomalaisia design brändejä myyvä Kure, ah mitä merkkejä upeilta muotoilijoilta! Kävin työkaverini kanssa vierailemassa Keittiömaailman uudistuneessa myymälässä, jossa luennoin Mia designin Mia uusista keittiö trendeistä, oli kyllä virkistävää pitkästä aikaa käydä tällaisessa tilaisuudessa.

Kävin testaamassa kehutun Roosterin brunssin viime sunnuntaina ja ihastuin täysin! Varsinkin kun siellä saa itse paistaa vohvelit ja sen päälle saa laittaa hilloa, banaaneja, vaahtokarkkeja, suklaarouhetta, kermavaahtoa melkein mitä vain mitä voit kuvitella. Ja heille saa tuoda kiltisti käyttäytyvät koiratkin syömisen ajaksi mukaan, kuinka ihanaa!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvälle.

  VastaaPoista
 2. Kati, aivan ihana postaus!

  Olen niin onnellinen että viihdyt Oulussa ja uudessa työpaikassasi! Jos sinulla on suunnitteilla vaikkapa pikainenkin Raahe-pyrähdys niin olisi ihana saada sinut ja Meemi vierailemaan meillä. Minulla on ollut niin ikävä sinua, koska sinun iloinen asenteesi ja eteenpäinmenevä touhukas tyylisi ja hyvä terve itseluottamus ovat olleet myös minunkin iloni.

  Sinä nuori nainen menet pitkälle!

  Oikein Hyvää Tulevaa Ystävänpäivää! terveisin Kaija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoistasi Kaija! Tulemme kyllä heti kyläilemään kun Raahe reissu on tiedossa. :) Nähdään pian!

   Poista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä todella!